Temelleri 2000 yılında Mardin’de atılan Marşah Çağdaş Bulgur, 2002 yılından bu yana Mardin Ovasının en kaliteli buğdaylarını işleyerek Çağdaş, Penqui, Hejayi ve Sözeri, Markaları ile üretim yapmaktadır.
Pilavlık Bulgur, Köftelik Bulgur, Sefer Kitel Bulgur, Şiş Bulgur, Aşurelik, Şehriyeli Bulgur üreten Marşah Çağdaş Bulgur, Ulaştığı 60.000 ton/yıl kapasitesi ile, her tip ve miktardaki ihtiyacı, yüksek kalitede ve istenilen zamanında karşılayacak işleve sahiptir. Kendi bünyesinde bulunan kalite kontrol laboratuarı, sahip olduğu ürün ve yönetim sistemi kalite belgeleri, AR-GE ve ürün geliştirmeye verdiği önem, Marşah Çağdaş Bulgur’un ihracat yapmasına yardımcı olmaktır. Bu gün, üretimin büyük bir payını iç piyasaya olmak üzere kapasitesini yükseltip dış ülkelere ihraç etmek isteyen Marşah Çağdaş Bulgur, sektörünün büyük kuruluşlarından birisi haline gelmiştir.
Kalite ve yüksek verimli ürün alabilmek için, sürekli makine parkını modernize eden, bu amaçla gelişen yeni teknolojileri takip eden Marşah Çağdaş Bulgur sektördeki üretim yapma yeteneği ile saygın yerini pekiştirmiştir.
Kaliteden ve sürekli iyileştirme prensiplerinden ödün vermeden Ülkemizde ve dünyada “Marşah Çağdaş Bulgur” adını bulgur denince ilk akla gelen marka haline getirmek.
Kalite güvence sistemlerini tüm alanlarda uygulanabilir ve takip edilebilir kılmak. Sürekli iyileştirme prensiplerini tüm teknik ve idari iş akışlarında ön planda tutmak. Çevreye ve insan sağlığına duyarlı olmak. Müşterilerimize doğal, kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmak. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek.